miércoles, 24 de octubre de 2012

EL TALLER : TELES, TENDÈNCIES I MÉS


Aquesta temporada d´hivern  arriben molt les teles de tapiceria amb motius de natura, amb flors, cercles i colors. Vestits amb cintura alta i faldilla plegada. Mànigues caigudes i combinades.
Al taller d´ambient d´art Barcelona tenim en compte o si més no donem un cop d´ull a les tendències de la moda, sempre sense perdre de vista i el nostre estil i personalitat propi.





Actualment el taller es trova ubicat a Vilapicina, a Nou Barris, per cert recordeu que si volguessiu fer-vos alguna peça de roba a mida, per que l´heu vista a alguna revista o aparador podeu trucar al 647262199 o deixar un comentari al blog. A l´ambient d´art es cus amb màquina plana per oferir la millor qualitat en acabats, a part de fer cada patró a partir de la idea i el seu corresponent dibuix del figuri. Es confecciona la peça des del nivel 0 al 10, tot artesanalment. Al fer-se així cada peça es pot personalitzar i fer a mida.
Bé, dons com deiem el taller es trova en domicili particular, és coqueto però no té visibilitat. La meva idea parteix d´aquesta última paraula: visibilitat. Crec que el proper pas d´ambient d´art Barcelona és crear una associació d´artesans amb l´objectiu de compartir espai per crear i mostrar a tot aquell que li pugui interessar. Ja se´n parla del tema i s´està gestant . tindreu més notícies en breu temps, espero. No dubteu en fer comentaris i aportar opinions, idees i col.laboracions.




Un petó.

1 comentario:

  1. Què xules les teles i les faldilles també!. A mi ara m'agrada portar les que són de tipus globus, agafades per la part de baix, trobo que m'esterilitzen més ^_^.
    Una abraçada i ens veiem pel cole
    Sandra Benet (Vània)

    ResponderEliminar